Kom je bij ons werken?

Vacatures

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU ! Paviljoen Strand90 is een uniek strandrestaurant dat kwaliteit biedt op niveau. Het paviljoen bestaat uit een restaurant, met zitmogelijkheid voor ca. 60 gasten en diverse terrassen, die plaats bieden aan ca. 100 gasten. Wij bieden onze gasten culinair hoogwaardige gerechten die worden bereid met dagelijks verse ingrediënten, waar mogelijk uit de regio en van het seizoen. De gastvrijheid in de bediening staat bij ons hoog in het vaandel. Hou je ervan om te werken in een restaurant op het strand, dan is dit een nieuwe uitdaging voor jou!
 

De allerleukste baan van Nederland!

 

Wij hebben een stoel voor je gekocht, hij staat al aan onze personeelstafel. Onze tafel is de gezelligste tafel van ons restaurant. Eigenlijk jammer voor onze gasten dat ze er nooit aan zullen zitten, deze tafel is namelijk alleen van ons, en misschien binnenkort ook een beetje van jou.

 

Als je wilt, begin je je dag met een lekkere kop koffie of thee, daarna ga je gezellig aan de slag en rond een uur of half vijf eten we hier samen de lekkerste personeelsmaaltijd van Domburg. We betalen je een prima salaris en we betalen je zelfs voor de reis van en naar je werk.  En om nog maar niet te spreken over die prachtige zonsondergangen die je hier tijdens je werktijd mag bewonderen, onbetaalbaar! Je hebt bij ons altijd twee vrije dagen per week en we proberen zoveel mogelijk binnen de uren te blijven die we met je hebben afgesproken. Wel vragen we van je tijdens pauzes en proeverijen de ‘urenteller’ uit te zetten.

We geloven dat je in ons vak nooit bent uitgeleerd, voor iedereen is er dus altijd een leertraject waar de leidinggevenden je met veel enthousiasme in zullen begeleiden. Wij willen je vooral een meester maken op het gebied waar jij het meest plezier in hebt, laat ons bij je sollicitatie dus vooral weten waar we je mee kunnen helpen. ‘Al het goede begint bij jezelf.’

Wij denken dat we pas echt goed voor onze gasten kunnen zijn, als het onszelf ook goed gaat. Wij denken zelfs dat we onze gasten pas echt goed kunnen verwennen, als we iedere dag zelf voelen hoe fijn het is om verwend te worden. En als we dat bij onze gasten doen met lekker eten, lekker drinken en oprechte persoonlijke gastvrijheid, waarom bij onze medewerkers dan niet?

Ik hoor je denken. ‘Er zal wel een addertje onder het gras zitten.’ Nou, vraag maar aan de mensen die bij ons werken, dat addertje is er niet. Wat we van jou vragen, is dat je iedere gast en collega precies zo behandeld als hoe jij op je geluksdag behandeld wil worden. Dan blijft het bij Strand90 druk en blijft het ons kleine paradijs op aarde…

Wil jij aanschuiven aan onze personeelstafel en denk je dat jij ons een geluksdag gaat bezorgen? Aarzel dan niet meer en solliciteer nu direct.

 

We zijn op zoek naar geschoolde of ervaren medewerkers bediening, die door kunnen groeien tot leidinggevende (parttime en fulltime) ook hebben wij plaats voor stagiaires en een leerling bediening.

 

Solliciteren kan via info@strand90.nl tav Marloes Stricker en Agnes Rhemrev of bel gewoon even naar 0118-586650 en vraag naar Marloes of Agnes of maak gebruik van dit sollicitatieformulier.

 

 

Deel deze pagina