Kom je bij ons werken?

Vacatures

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU ! Paviljoen Strand90 is een uniek strandrestaurant dat kwaliteit biedt op niveau. Het paviljoen bestaat uit een restaurant, met zitmogelijkheid voor ca. 60 gasten en diverse terrassen, die plaats bieden aan ca. 100 gasten. Wij bieden onze gasten culinair hoogwaardige gerechten die worden bereid met dagelijks verse ingrediënten, waar mogelijk uit de regio en van het seizoen. De gastvrijheid in de bediening staat bij ons hoog in het vaandel. Hou je ervan om te werken in een restaurant op het strand, dan is dit een nieuwe uitdaging voor jou!

Wij hebben plaats voor een SOUS CHEF (m/v), fulltime

Je bent werkzaam in het bovengemiddelde segment, dat zich onderscheidt op basis van o.a. culinair hoogwaardige gerechten die worden bereid met verse ingrediënten van goede kwaliteit. Het team van de keuken bestaat uit ca. 7 collega's.

 

Wij bieden je:

een professionele, gezellige werksfeer in een jong team,

veel ruimte voor eigen inbreng,

een fulltime jaarcontract / vast dienstverband,

goede arbeidsvoorwaarden en beloning,

waaronder ‘tijd voor tijd’-registratie en verrekening en een reiskostenvergoeding,

een mooie werklocatie op het Domburgse strand.

 

Tevens zijn wij op zoek naar een
zelfstandig werkend kok (m/v), fulltime
een kok met ervaring in de horeca; met liefde voor het vak, die hard kan en wil werken en flexibel is met het aantal te werken uren. 

 

per direct zijn wij op zoek naar een

medewerker afwas m/v

Ter aanvulling van het team zijn wij op zoek naar een parttime/fulltime medewerker afwas.

Kun je zelfstandig werken, draai jij je hand niet om voor een vuile vaat, weet je van aanpakken en ben je flexibel inzetbaar, dan zien wij je sollicitatie tegemoet! 

 

Tevens verwelkomen wij graag : ervaren medewerkers bediening (parttime en fulltime) ook hebben wij plaats voor stagiaires en een leerling bediening.

 

Ben jij de juiste persoon voor één van bovengenoemde functies, dan zien wij je sollicitatie tegemoet en nodigen je graag uit voor een kennismakings/oriëntatiegesprek. 

Solliciteren kan via info@strand90.nl tav Marloes Stricker en Agnes Rhemrev of bel gewoon even naar 0118-586650 en vraag naar Marloes of Agnes of maak gebruik van dit sollicitatieformulier.

 

Meer informatie over solliciteren bij Strand90: sollicitatieprocedure & privacy.

 

Deel deze pagina