Kom je bij ons werken?

Vacatures

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU ! Paviljoen Strand90 is een uniek strandrestaurant dat kwaliteit biedt op niveau. Het paviljoen bestaat uit een restaurant, met zitmogelijkheid voor ca. 60 gasten en diverse terrassen, die plaats bieden aan ca. 100 gasten. Wij bieden onze gasten culinair hoogwaardige gerechten die worden bereid met dagelijks verse ingrediënten, waar mogelijk uit de regio en van het seizoen. De gastvrijheid in de bediening staat bij ons hoog in het vaandel. Hou je ervan om te werken in een restaurant op het strand, dan is dit een nieuwe uitdaging voor jou!

Wij zijn op zoek naar een CHEF KOK (m/v), fulltime

Een kok met ervaring in de horeca, met liefde voor het vak, die hard kan en wil werken en flexibel is met het aantal te werken uren. Je bent werkzaam in het bovengemiddelde segment, dat zich onderscheidt op basis van o.a. culinair hoogwaardige gerechten/menu’s die worden bereid met verse ingrediënten van goede kwaliteit.

 

Als eindverantwoordelijke van de keuken geef je leiding aan ca. 5 à 8 medewerkers. De werkzaamheden bestaan o.a. uit plannen, regelen, aansturen van deze medewerkers in de werkuitvoering en personeels­beheer; alsmede bereiden van gerechten uit dagverse ingrediënten.

 

Je belangrijkste verantwoordelijkheden en taken zijn:

 • opstellen van werkroosters, regelen van voldoende bezetting, regelen van verlof;
 • mede selecteren van nieuwe medewerkers, regelen van opleiding/inwerken, uitvoeren van beoordelingen;
 • toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden;
 • bewaken van het verantwoord gebruik van grondstoffen en de te realiseren efficiency van de keukenproductie en brutowinst;
 • vaststellen en bestellen van benodigde grondstoffen en andere artikelen bij vaste leveranciers, tegen vaste condities;
 • opvangen en afhandelen van vragen, klachten e.d.;
 • zelf meewerken in de uitvoering;
 • leveren van inbreng voor de te voeren kaart, menu’s e.d. Ontwikkelen/aanpassen van recepten, maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu’s voor partijen. 

Competenties:

 • Innovatie gericht
 • Creatief
 • Kwaliteitsgericht
 • Oog voor detail
 • Stressbestendig

 

Tevens zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok (m/v), fulltime; een kok met ervaring in de horeca; met liefde voor het vak, die hard kan en wil werken en flexibel is met het aantal te werken uren. 

 

Tevens zijn we op zoek naar geschoolde of ervaren medewerkers bediening, die door kunnen groeien tot leidinggevende (parttime en fulltime) ook hebben wij plaats voor stagiaires en een leerling bediening.


Voor het keukenteam zijn we op zoek naar een medewerker afwas (parttime/fulltime).

 

Wij bieden je:

een professionele, gezellige werksfeer in een jong team,

een vast/parttime/fulltime dienstverband,

goede arbeidsvoorwaarden en beloning,

waaronder ‘tijd voor tijd’-registratie en uitbetaling en een reiskostenvergoeding,

een 'eigen' plaats aan onze gezellige personeelstafel,

een mooie werklocatie op het Domburgse strand.

 

Solliciteren kan via info@strand90.nl tav Marloes Stricker en Agnes Rhemrev of bel gewoon even naar 0118-586650 en vraag naar Marloes of Agnes of maak gebruik van dit sollicitatieformulier.

 

 

Deel deze pagina