Kom je bij ons werken?

Vacatures

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU ! Paviljoen Strand90 is een uniek strandrestaurant dat kwaliteit biedt op niveau. Het paviljoen bestaat uit een restaurant, met zitmogelijkheid voor ca. 60 gasten en diverse terrassen, die plaats bieden aan ca. 100 gasten. Wij bieden onze gasten culinair hoogwaardige gerechten die worden bereid met dagelijks verse ingrediënten, waar mogelijk uit de regio en van het seizoen. De gastvrijheid in de bediening staat bij ons hoog in het vaandel. Hou je ervan om te werken in een restaurant op het strand, dan is dit een nieuwe uitdaging voor jou!

Wij hebben een vacature voor een medewerker bediening (parttime en/of fulltime) ervaring is makkelijk, maar is geen vereiste, wij leren je het vak. Enthousiasme en gastvriendelijkheid heb je van nature. 

 

Wij bieden je:

een professionele, gezellige werksfeer in een jong team,

een parttime of vast/fulltime dienstverband,

goede arbeidsvoorwaarden en beloning,

waaronder ‘tijd voor tijd’-registratie en verrekening en een reiskostenvergoeding,

een mooie werklocatie op het Domburgse strand.

 

Ben jij de juiste persoon voor deze functie, dan zien wij je sollicitatie tegemoet en nodigen je graag uit voor een kennismakings/oriëntatiegesprek. 

Solliciteren kan via info@strand90.nl tav Marloes Stricker of bel gewoon even naar 0118-586650 en vraag naar Marloes of maak gebruik van dit sollicitatieformulier.

 

Meer informatie over solliciteren bij Strand90: sollicitatieprocedure & privacy.

 

Deel deze pagina