Paviljoen Strand90 is een hip strandpaviljoen. Goede kwaliteit en persoonlijke gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Paviljoen Strand90 bestaat uit een restaurant, waar we circa 60 gasten kunnen ontvangen. Daarnaast hebben we diverse terrassen, die samen plaats bieden aan ongeveer 100 gasten. Op het strand is ieder seizoen anders. Dat maakt werken daar zo bijzonder. Natuurlijk zijn de werktijden meestal niet van 9 tot 5: je werkt op een toplocatie waar altijd wat te doen is. Paviljoen Strand90 werkt met een jong en divers team: samen knallen dus in een unieke werkomgeving.

Het team van Paviljoen Strand90 is op zoek naar een Medewerker Bediening (m/v). Als medewerker bediening ontvang jij onze gasten vriendelijk en gastvrij. Je neemt de bestellingen op en serveert deze professioneel aan onze gasten. Klik hier voor de volledige vacature.

Verder hebben wij op dit moment geen openstaande vacatures. Maar denk jij dat je past in ons bedrijf, stuur dan geheel vrijblijvend een ingevuld sollicitatieformulier, je CV en brief met motivatie naar info@strand90.nl