strand

Paviljoen Strand90

Wij zijn donderdag t/m maandag geopend tussen 11.00 uur – 17.00 uur. Ook met minder weer kun je genieten van het uitzicht op ons overdekte en verwarmde terras. Wel gelden er een aantal maatregelen omtrent het Coronavirus. Deze kun je op onze speciale informatiepagina lezen.

Richtlijnen Coronavirus

Een menu vers uit de zee

menu

Watertandend lekker..

Bij Strand90 roken wij zelf onze zalm. We beginnen met een zijde verse Noorse zalm van ca. 1,2 kg. De eerste stap in dit proces is het 24 uur pekelen van de zalm met grof zeezout. Hierna wordt de zalm gespoeld en 24 uur gedroogd. Als laatste stap gaat de zalm voor 6 uur in onze rookoven waar deze koud gerookt wordt. Huisgerookte zalm, met veel tijd, zorg en aandacht bereid en in verschillende combinaties te proeven bij Strand90! Benieuwd geworden naar onze volledige menukaart?

Bekijk onze menukaart
Zandkorrels

Het recept voor een heerlijk Paviljoen Strand90 bezoek

Neem een stukje strand, voeg daar een scheut bruisend Domburg aan toe en shake met een flinke shot gastvriendelijkheid. Garneer af met een gevarieerde menukaart en besprenkel met een vleugje liefde en passie voor ons vak. Kom genieten en neem een flinke teug van onze perfect serve! Benieuwd geworden naar onze drankenkaart?

Bekijk onze drankkaart

Werken bij Paviljoen Strand90

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Hou jij van strand, gezelligheid, fijne gasten en leuke collega’s, dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor jou!

Vacatures

cadeaubon

Cadeaubon bestellen? Dat kan!

Meer informatie

Er zijn twee manieren om een cadeaubon te bestellen:
De bon kan tegen pinbetaling opgehaald worden in het paviljoen.

Of

Vul hieronder uw gegevens in en maak de gewenste waarde van de cadeaubon over op ons bankrekeningnummer: NL94 ABNA 0568 .894 56 t.n.v. Strandpaviljoen Domburg 2013 BV, o.v.v. uw naam. De cadeaubon wordt, na ontvangst van de betaling, binnen 1-3 werkdagen verstuurd. De cadeaubon is niet inwisselbaar tegen contanten.

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 25 in.
    Minimaal bestelbedrag van €25,-
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.