strand

Paviljoen Strand90

Wij zijn dagelijks geopend tussen 11:00 en 21:00. In de maanden Juli en Augustus hebben wij elke vrijdag avond een speciale ofyr avond met gerechten van het vuur en gezellige livemuziek!

Over Strand90

Een menu vers uit de zee

menu

Watertandend lekker

Bij Strand90 roken wij zelf onze zalm. We beginnen met een zijde verse Noorse zalm van ca. 1,2 kg. De eerste stap in dit proces is het 24 uur pekelen van de zalm met grof zeezout. Hierna wordt de zalm gespoeld en 24 uur gedroogd. Als laatste stap gaat de zalm voor 6 uur in onze rookoven waar deze koud gerookt wordt. Huisgerookte zalm, met veel tijd, zorg en aandacht bereid en in verschillende combinaties te proeven bij Strand90! Benieuwd geworden naar onze volledige menukaart?

Bekijk onze menukaart
Zandkorrels

Het recept voor een heerlijk Paviljoen Strand90 bezoek

Neem een stukje strand, voeg daar een scheut bruisend Domburg aan toe en shake met een flinke shot gastvriendelijkheid. Garneer af met een gevarieerde menukaart en besprenkel met een vleugje liefde en passie voor ons vak. Kom genieten en neem een flinke teug van onze perfect serve! Benieuwd geworden naar onze drankenkaart?

Bekijk onze drankkaart

Werken bij Paviljoen Strand90

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Hou jij van strand, gezelligheid, fijne gasten en leuke collega’s, dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor jou!

Vacatures

cadeaubon

Cadeaubon bestellen? Dat kan!