Het paviljoen

Culinair genieten in het strandrestaurant met het mooiste uitzicht van Domburg; over zee! Iedereen voelt zich welkom in Paviljoen Strand90; van jong tot oud; van hip tot old school; schuif aan en geniet! Voor kinderen serveren wij gerechten die gezond én lekker zijn, vermaak is er volop; de grootste zandbak (met speeltuin!) van Nederland voor de deur, maar ook bij minder weer vermaken zij zich bij Paviljoen Strand90. Ook je hond is, mits schoon en aangelijnd, van harte welkom bij Strand90!

Heilzame Badplaats
Domburg heeft, samen met Cadzand, als enige Zeeuwse kustplaats het predicaat ‘Heilzame Zeebadplaats’. Het zeewater, het klimaat en de bodemproducten hier hebben een heilzame werking. Het voldoet aan de internationale criteria van de ‘Deutsche Heilbäderverband’ en is dus gezond voor lichaam en geest.

Domburg
Naast de heilzame werking van de Noordzee, heeft Domburg van oudsher een aantrekkingskracht op jong en oud, op zoek naar vertier op niveau. Er worden jaarlijks terugkerende evenementen georganiseerd, maar ook de winkelstraat staat garant voor een leuk dagje uit. Kortom, op en rond het strand is altijd wat te beleven!

Omgeving
Een frisse neus halen? Loop vanuit het dorp meteen het strand op of wandel het Manteling-bosgebied in voor de nodige innerlijke rust. Het gebied is vrije natuur, dit betekent dat de natuur de vrije loop gelaten wordt. Bij de Watertoren steek je het duin over en kom je aan bij Paviljoen Strand90; relax hier met een glas wijn en wat Zeeuwse zaligheden en sluit je dagje Domburg in stijl af met een heerlijk diner.

Badhotel Domburg
Krijg je geen genoeg van Domburg? Maak dan van een dagje een verblijf en laat je verwennen in Badhotel Domburg; de Grande Dame uit de historie van Domburg. Of blijf slapen bij Hotel Juuls. Dit hippe en moderne hotel ligt midden in de bruisende hoofdstraat van Domburg.