Wat ga je doen?

Ons strandpaviljoen bevindt zich op het prachtige strand van Domburg. Voor de zaterdag en zondag zoeken wij iemand die graag in een combinatie functie wil gaan werken. Voor openingstijd zorg je voor een schoon paviljoen, zodra het paviljoen geopend is help je actief mee op de werkvloer.

Samen met jouw collega’s maak je het interieur en de wc’s schoon, jullie vegen en dweilen de vloer en zemen de ramen als je er niet meer door kan kijken. Kortom, het paviljoen ligt er uitnodigend bij als we opengaan. Vervolgens ga je in de bediening aan de slag, je ruilt je poetsdoek in voor een dienblad en voorziet met een grote glimlach de gasten van al het lekkers dat we te bieden hebben. Wil je meer werken dan alleen de zaterdag en zondag? Dan kun je door de weeks ook in de bediening aan de slag. Die dagen hoeft er niet schoongemaakt te worden, omdat we daar een schoonmaakbedrijf voor hebben.

Dit krijg je van ons:

Wij bieden de prachtigste werklocatie die je je maar kunt wensen. Daarnaast krijg je ook het volgende van ons:

  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op een prachtige locatie op het strand van Domburg;
  • Salaris op basis van jouw leeftijd en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Overige leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

 Dit vragen wij van jou:

We vinden het belangrijk dat jij de zaterdagen en zondagen beschikbaar bent. Verder vinden we een enthousiaste instelling belangrijk.

Enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of door jouw motivatie te sturen naar werken@strand90.nl t.a.v. Marloes. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via: 0118-586650 of via de mail.

Solliciteer direct!

Leuk dat je bij ons wil komen werken! Schrijf hieronder je motivatie, vul je contactgegevens in en voeg je CV toe. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
CV uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.