Wat ga je doen?

Als keukenmedewerker ondersteun je onze zelfstandig werkende koks met alle voorbereidingen en het bereiden van alle gerechten die onze mooie, open keuken verlaten. Uiteraard help je ook bij het opgeruimd en schoonhouden van de keuken. We werken in een klein team met vier koks, waar jij ondersteuning aan gaat bieden. Het zou mooi zijn dat we je zoveel mogelijk kunnen leren, zodat je na verloop van tijd steeds meer zelfstandig aan de slag kunt met het bereiden van de verschillende gerechten.

Strand90 is het gehele jaar geopend, in de wintermaanden alleen overdag en in de zomermaanden ook ’s avonds. Je kunt bij ons rekenen op een stabiele baan op een prachtige locatie en in deze functie kun je zowel parttime als fulltime aan de slag. Uren en eventueel vaste dagen zijn in overleg.

Dit krijg je van ons:

  • Salaris op basis van jouw ervaring vanaf € 1.986, – bij een fulltime dienstverband;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Voor maar € 20,- per jaar krijg je een parkeervergunning voor Domburg;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
  • De mogelijkheid om te werken op een prachtige locatie op het strand van Domburg;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Fiets- en sportregeling;
  • Overige leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

Daarnaast zorgen we dat het rooster ruim van tevoren bekend is, zodat je gemakkelijk wat kunt plannen. Ook houden we rekening met jouw wensen qua vrije dagen. Op vakantie tijdens de landelijke vakantieperiodes is bij ons geen probleem, wel krijgen medewerkers met schoolgaande kinderen voorrang.

Dit vragen wij van jou:

In deze functie hoef je nog geen werkervaring in een keuken te hebben. We vinden het belangrijk dat je wel weet hoe je moet koken; de bereiding van de gerechten en onze werkwijze leren we je allemaal zelf!

 Ben jij de keukenmedewerker die wij zoeken? Solliciteer direct via onderstaand formulier of door je motivatie te sturen naar werken@strand90.nl t.a.v. Marco. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via: 0118-586650 of via de mail.

Solliciteer direct!

Leuk dat je bij ons wil komen werken! Schrijf hieronder je motivatie, vul je contactgegevens in en voeg je CV toe. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
CV uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.