Wat ga je doen?

Jij gaat het vaste horecateam van Strand90 ondersteunen tijdens jouw weekenden en vakanties. In deze functie ga je allround meewerken in de bediening. Je neemt dus bestellingen op, serveert deze vervolgens uit en zorgt dat alle tafels opgeruimd en schoon zijn.

We werken met een jong en dynamisch team, waarin een gezellige werksfeer voorop staat. Hoe heerlijk is het nou om op een zomerse dag even van het strand te genieten, vervolgens aan het werk te gaan en af te sluiten met een verkoelend drankje bij de ondergaande zon? Dat kan in deze functie allemaal!

In deze functie kun je je eigen rooster maken: jij geeft op wanneer je beschikbaar bent en wilt werken. Of dit nu één of drie keer per week is, of dat je een aantal weken keihard moet leren en daardoor helemaal niet kunt werken, dat maakt voor ons niks uit. Jij bent een fijne aanvulling op het vaste team.

Dit krijg je van ons:

  • Salaris op basis van jouw leeftijd, ervaring en in overleg;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Voor maar € 20,- per jaar krijg je een parkeervergunning voor Domburg;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Overige leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

Dit vragen wij van jou:

Je hoeft geen ervaring in de bediening te hebben, want we leren het je graag. Wel vinden we het belangrijk dat jij in de weekenden en vakanties beschikbaar bent en gastvrij bent. Daarnaast is het ook handig dat je een woordje Nederlands, Engels en/of Duits spreekt.

Kom jij bij ons op het strand werken? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of door jouw motivatie te sturen naar werken@strand90.nl t.a.v. Marloes. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via: 0118-586650 of via de mail.

Solliciteer direct!

Leuk dat je bij ons wil komen werken! Schrijf hieronder je motivatie, vul je contactgegevens in en voeg je CV toe. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
CV uploaden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.