Algemene richtlijnen voor gasten en medewerkers

 1. Bij milde verkoudheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten) of koorts blijven we thuis.
 2. We houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en we spreken elkaar hier op aan als dit niet gebeurt.
 3. We wassen regelmatig onze handen, hoesten en niezen aan de binnenkant van onze elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes om de neus te snuiten.
 4. Om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten te kunnen waarborgen, dienen ten allen tijden de aanwijzingen van het hotelmanagement opgevolgd te worden.
 5. Iedereen werkt met eigen schoonmaakproducten of materialen. Na gebruik laten we deze netjes en schoongemaakt achter voor onze collega’s.

Aanvullende richtlijnen

Algemeen

 1. De routing in het paviljoen is aangepast, om zo voldoende afstand te kunnen bewaren.
 2. De inrichting van het restaurant is aangepast. Dit betekent dat onze tafels minstens anderhalve meter uit elkaar staan.
 3. Er wordt in het paviljoen gebruik gemaakt van vloerstickers. Hierdoor is direct duidelijk of er voldoende afstand gehouden kan worden/wordt.
 4. Gasten worden gevraagd om bij binnenkomst hun handen te wassen,  tevens zijn op diverse plaatsen desinfectiepunten neergezet. Hierdoor kunnen zowel medewerkers als gasten de handen desinfecteren.
 5. Alle medewerkers reinigen regelmatig hun handen d.m.v. handenwassen met handzeep en vervolgens desinfecteren met desinfectiegel. Uit voorzorg dragen onze medewerkers geen handsieraden.
 6. Om te zorgen dat de richtlijnen gehanteerd (kunnen) worden en om gasten te voorzien van informatie, zal er een medewerker als host/hostess ingezet worden bij de ingang van het paviljoen. Tevens zal er ten alle tijde een managementlid aanwezig zijn in het paviljoen om gasten te woord te staan.
 7. De toiletten worden meerdere keren per dag extra gereinigd. Ook alle aanrakingspunten in het paviljoen worden gereinigd. Gasten dienen een mondkapje te dragen binnen in het paviljoen.
 8. Wij vragen onze gasten enkel met pin en het liefst contactloos te betalen. Komt een gast toch in contact met de terminal dan zal zullen wij deze na ieder contact desinfecteren.

Restaurant en terras

 1. Wij zijn geopend vanaf 11.00 uur.

Reserveringen

 1. Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren.