Nieuws & meer

Nieuws & meer

Feest in de keuken van Strand90!

Ruben de chefkok ( in het midden)

is 26 februari trotse vader geworden van zoontje Duuk

en Sebastiaan de sous chef ( meest rechts) heeft zijn

leermeester diploma behaald.

Beiden van harte gefeliciteerd!


PZC op bezoek!

Onlangs is de (zeer!) kritische culinaire PZC redactie op bezoek geweest in Paviljoen Strand90 en ja hoor; ook zij zijn fan! Lees hier het hele artikel uit de Provinciale Zeeuwse Courant


Friet&IJs Kiosk

By the way; wist je dat we de lekkerste frietjes en ijsjes verkopen onder Paviljoen Strand90?


Hoogzomer in Zeeland!

Paviljoen Strand90 is nu ruim een maand open en wat worden we verwend met deze heerlijke zomer! Wat ons betreft mag het nog wel even duren; we hebben de smaak te pakken. Velen hebben inmiddels de smaak van Paviljoen Strand90 ook te pakken; wat hebben we al veel enthousiaste gasten gehad over de sfeer en inrichting, de mooie gerechten van regionale afkomst en de vriendelijkheid van onze meiden en jongens. De zomer is nog lang niet voorbij; dus kom ook genieten, loungen en tot rust komen op Strand90


1 juli 2013: opening Paviljoen Strand90!

Paviljoen STRAND90 zal op 1 juli a.s. haar deuren open, je bent van harte welkom...

 

Het buitenverblijf van het Paviljoen bestaat uit verschillende terrassen, waardoor je heerlijk kunt loungen op het zonnterras, maar ook een verkoelend glas op het Veuve Cliquot-dek smaakt geweldig met zo'n uitzicht! Bij minder weer trek je je terug  bij de openhaard in het Paviljoen, met een fijn boek of magazine en een verse latte macchiato.

En heb je iets te vieren? Met z'n tweetjes geniet je van een romantisch diner, met de hele familie of met je bedrijf kom je bij elkaar in een informele sfeer. Culinair genieten in het strandrestaurant met het mooiste uitzicht van Domburg; over zee!

 

Iedereen voelt zich welkom in Paviljoen STRAND90; van jong tot oud, van hip tot classic; schuif aan en geniet! Voor de kinderen serveren wij gerechten die gezond zijn, maar ook lekker. Vermaak is er volop; de grootste zandbak (met speeltuin) van Nederland voor de deur. Bij minder weer vermaken zij zich in het Paviljoen waar spelletjes en speelgoed aanwezig zijn.

Ook uw hond zal zich hier thuis voelen; zij zijn van harte welkom; mits aangelijnd en uitsluitend op de (gedeeltelijk) overdekte terrassen. 


Deel deze pagina