Paviljoen Strand90 is een hip strandpaviljoen. Goede kwaliteit en persoonlijke gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Paviljoen Strand90 bestaat uit een restaurant, waar we circa 60 gasten kunnen ontvangen. Daarnaast hebben we diverse terrassen, die samen plaats bieden aan ongeveer 100 gasten. Op het strand is ieder seizoen anders. Dat maakt werken daar zo bijzonder. Natuurlijk zijn de werktijden meestal niet van 9 tot 5: je werkt op een toplocatie waar altijd wat te doen is. Paviljoen Strand90 werkt met een jong en divers team: samen knallen dus in een unieke werkomgeving.

Het team van Paviljoen Strand90 is op zoek naar een Assistent Bedrijfsmanager (m/v). Als assistent bedrijfsmanager zorg jij ervoor dat alle gasten vriendelijk en gastvrij worden ontvangen. Je hebt al de nodige ervaring en weet dus wat er nodig is om de kwaliteit, service en hygiëne in en om het strandpaviljoen op hoog niveau te houden. Je houdt van je werk en werkt daarom ook met plezier mee.

Het team van Paviljoen Strand90 is op zoek naar Medewerkers Bediening (m/v)Als medewerker bediening ontvang jij onze gasten vriendelijk en gastvrij. Je neemt de bestellingen op en serveert deze professioneel aan onze gasten. Natuurlijk ruim je tafels af en zorg je ervoor dat alles netjes en schoon is. Wij werken graag samen met enthousiaste medewerkers bediening (m/v) die beschikken over een hands-on mentaliteit.

Het team van Paviljoen Strand90 is op zoek naar een Chef de Partie (m/v). Als chef de partie verras jij onze gasten dagelijkse met heerlijke creaties. Je werkt enthousiast mee in het keukenteam en draagt zo bij aan de ultieme gastervaring. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place, het bereiden van een grote verscheidenheid aan gerechten en het opgeruimd en schoonhouden van de keuken.

Het team van Paviljoen Strand90 is op zoek naar een keukenhulp (m/v). Als keukenhulp werk je mee in het keukenteam. Je assisteert bij de mise en place en het bereiden van de gerechten. We werken samen aan de ultieme ervaring voor onze gasten. Natuurlijk hoort bij jouw functie ook de zorg voor een schone werkomgeving.